Hoe je kind afzetten en ophalen in coronatijden!

Eerste schooldag ( 1 sept.)

  • Tussen 8.15 – 8.30 zal een juf de poort opendoen. Daar neem je dan afscheid van je kind die dan zelfstandig naar de speelplaats gaat, waar ze/ hij dan wordt verwelkomd door haar of zijn klasjuf.

  • De nieuwe instappers verwelkomt de klasjuf graag  samen met de ouders om 8.30 aan de voordeur. Ouders moeten wel een mondmasker dragen

 

Vanaf 2 september- ….

  • Tussen 8u- 8.15 is er een juf die je kind verwelkomt aan de voordeur. Tijdens het betreden van de school moeten de ouders of broers/zussen ouder dan 12 jaar altijd een mondmasker dragen.

  • Tussen 8.15- 8.30 zal er een juf aan de poort staan, dan neem je afscheid van je kind aan de poort. Je kind gaat dan zelfstandig langs de voordeur naar zijn/haar klas.

                                                                                       Afhaalmoment

De school is uit om 15.30. Alle ouders blijven buiten de schoolpoort staan tot een juf de poort opendoet. Vervolgens gaan jullie klas per klas naar binnen om jullie kind af te halen. Je kind zal dan aan de rand van de lus op je staan te wachten. Er mag maar 1 ouder binnen in de school om zijn of haar kind te komen ophalen. Bewaar voldoende afstand en vergeet niet jouw mondmasker op te zetten.

Mondmaskers zijn verplicht.  

    

Picture 1.png